De Altena Foodtrailer & catering

Zoekt u nog een georganiseerde catering? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Brasserie de Altena zorgt vanaf nu ook voor al uw cateringen. We helpen grote en kleine partijen voor bedrijven of particulieren. Om alvast een indruk te geven van eventuele opties, kunt u bijvoorbeeld een arrangement van hapjes krijgen of een uitgebreide barbecue. Van buffet tot een geheel verzorgde feestavond, wij zijn van alle markten thuis. Dit is mogelijk inclusief of exclusief drankjes.

Iedere gelegenheid is anders, dus mocht u andere wensen hebben, mail of bel ons gerust voor een afspraak.

Foodtrailer de Altena

Wat begon als een extra service van de Brasserie om ook caterings aan huis te verzorgen is uitgegroeid tot een ware keuken op wielen. Nee, niet gewoon een snackkar maar de beleving en uitstraling van de brasserie maar dan bij u thuis, bedrijf, vereniging of waar dan ook. 

Bij de Foodtrailer vragen wij een omzetgarantie van 500 euro. Voorrijkosten binnen de Overbetuwe zijn gratis daarbuiten is het €1,- per kilometer.

Buffet op locatie of bij ons in de brasserie

Als u een feest wilt geven, is een buffet de ideale maaltijd. Het voordeel van een buffet is dat het gemakkelijk op elke gewenste locatie kan worden geleverd, en u heeft nergens omkijken naar. U kunt ook het buffet bij ons in het restaurant afspreken, voor mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

De buffetten serveren wij vanaf 20 personen.

Meer informatie over onze Foodtrailer of cateringen vindt u in onze flyer.

Top