Dijkverzwaring

De dijk is geopend. Vanaf 4 maart 2024 tot 3 mei 2024 is de dijk vanaf Nijmegen tot aan de Brasserie afgesloten. Wij zijn vanaf Slijk-Ewijk bereikbaar.

Hopelijk de laatste keer…

Zoals u wellicht wel weet, zijn de laatste jaren niet makkelijk geweest voor onze Brasserie. In 2015 zijn wij gestart en hebben vijf jaar hard gewerkt en genoten van al onze gasten, helaas kwam daar abrupt een einde aan toen wij en heel Nederland in 2020 dicht moesten vanwege Corona. U weet allemaal hoe dit is verlopen. 

Wij hebben ons beste beentje voorgezet en hebben de keuze gemaakt om te gaan bezorgen. Dit was natuurlijk niet wat wij voor ogen hadden, maar deze periode was te overzien. Helaas wisten we al dat er nog meer uitdagingen op ons pad zouden komen, de dijkverzwaring. 

Op 30 augustus 2021 was het dan zover, de dijk ging dicht. Vanaf Nijmegen tot de Brasserie was de dijk afgesloten. Wij wisten dat dit veel invloed zou hebben, maar niet zoveel als wat er toen gebeurde, het viel stil. Door weer te gaan bezorgen konden we het personeel werkende houden en bleven we contact houden met onze gasten. 

Vanaf 01 oktober 2022 is de dijk vanaf Nijmegen tot ons weer opengegaan. Nu was de andere kant aan de beurt, tot aan Wolferen was de dijk afgesloten. Het bleef nog rustig bij ons in de Brasserie. Toen zijn we met het idee gekomen om een foodtrailer te bouwen, zodat wij naar de gasten konden gaan. 

Vanaf 27 juli 2023 was de dijk weer open van Slijk-Ewijk tot aan Nijmegen. Dit merkte wij gelijk, gasten konden weer een rondje lopen of fietsen en wij waren weer bereikbaar vanaf het pontje. Vanaf 15 december 2023 is de gehele dijk vanaf Nijmegen tot Wolferen weer opengegaan. 

Wij hebben veel geleerd van deze periode, maar hadden toch gehoopt dat het nu wel klaar zou zijn… Wij zijn er nog steeds maar spannend is het wel. Strijdvaardig zoals altijd hopen wij deze laatste afsluiting te kunnen overbruggen.

Dus bij deze moeten wij u mededelen dat vanaf 4 maart 2024 tot 3 mei 2024 de dijk vanaf Nijmegen tot aan de Brasserie wordt afgesloten. Nu hopelijk voor de laatste keer! 

Wij zijn bereikbaar via Slijk-Ewijk.

Namens iedereen van, 

Brasserie de Altena

Top