logo

Hieronder kunt u de menukaart van Brasserie de Altena bekijken. Wat gelijk opvalt is dat alle gerechten maar €8,50 kosten. Dit zijn dan wel wat kleinere gerechten waarbij twee à drie gerechten volstaan voor een normaal hoofdgerecht.

In verband met de Corona crisis mogen wij maar tot 30 gasten binnen ontvangen dat heeft ons doen besluiten om 2 zittingen te gaan draaien. U kunt dan om 17.00 uur reserveren tot 19.00 of vanaf 19.15 uur. Het is helaas niet mogelijk om en voor binnen en voor buiten te reserveren graag horen wij uiterlijk een dag van te voren waar u wilt plaatsnemen.

Bij deze heerlijke gerechten wilt u natuurlijk ook iets drinken. Daarom vraagt u zich waarschijnlijk af waar de wijnkaart gebleven is. Die hebben wij niet! Wij van Brasserie de Altena kiezen voor een afwisselend wijnassortiment waarbij u bij het personeel kunt informeren naar een goede en lekkere wijn passend bij uw gerecht. Smaakt de wijn naar meer? U kunt natuurlijk ook een extra fles meenemen voor thuis, om ook daar er heerlijk van te genieten.

Klik hier voor de menukaart: Menukaart lunch & Diner

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot recepties e.d. in Brasserie de Altena, of heeft u een andere vraag? Schroom niet en stel deze vraag aan een van onze medewerkers, wij zijn u graag van dienst.

Kinderen zijn ook van harte welkom bij Brasserie de Altena. Wij hebben een speciaal kindermenu, waarvan ook de jongste onder ons kunnen genieten. Daarnaast hebben wij ook een kinderhoek gecreëerd met daarin onder andere een keukentje waar onze jonge chefs heerlijke gerechten kunnen bereiden. Het kindermenu vindt u via de volgende link: Kindermenu