logo

Hieronder kunt u de menukaart van Brasserie de Altena bekijken. Wat gelijk opvalt is dat alle gerechten maar €7,50 kosten. Dit zijn dan wel wat kleinere gerechten waarbij twee à drie gerechten volstaan voor een normaal hoofdgerecht.

Bij deze heerlijke gerechten wilt u natuurlijk ook iets drinken. Daarom vraagt u zich waarschijnlijk af waar de wijnkaart gebleven is. Die hebben wij niet! Wij van Brasserie de Altena kiezen voor een afwisselend wijnassortiment waarbij u bij het personeel kunt informeren naar een goede en lekkere wijn passend bij uw gerecht. Smaakt de wijn naar meer? U kunt natuurlijk ook een extra fles meenemen voor thuis, om ook daar er heerlijk van te genieten.

Wij zijn op de maandag na elke dag geopend vanaf 12.00 uur en in het weekend zelfs al om 10.00 uur. Voor diner kunt u vanaf 17.00 uur op dezelfde dagen bij ons terecht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot recepties e.d. in Brasserie de Altena, of heeft u een andere vraag? Schroom niet en stel deze vraag aan een van onze medewerkers, wij zijn u graag van dienst.

 

 

Onze lunchkaart

Onze Dinerkaart