logo

Hieronder kunt u de menukaart van Brasserie de Altena bekijken. Wat gelijk opvalt is dat alle gerechten maar €7,50 kosten. Dit zijn dan wel wat kleinere gerechten waarbij twee à drie gerechten volstaan voor een normaal hoofdgerecht.

Vanaf 1 oktober tot 1 april kunt u zelfs onbeperkt genieten van onze kleine gerechten voor maar €27.95 p.p. kinderen tot 3 jaar zijn gratis en daarna betaalt u €1 per levensjaar tot 12 jaar. met uitzondering van feestdagen.

Bij deze heerlijke gerechten wilt u natuurlijk ook iets drinken. Daarom vraagt u zich waarschijnlijk af waar de wijnkaart gebleven is. Die hebben wij niet! Wij van Brasserie de Altena kiezen voor een afwisselend wijnassortiment waarbij u bij het personeel kunt informeren naar een goede en lekkere wijn passend bij uw gerecht. Smaakt de wijn naar meer? U kunt natuurlijk ook een extra fles meenemen voor thuis, om ook daar er heerlijk van te genieten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot recepties e.d. in Brasserie de Altena, of heeft u een andere vraag? Schroom niet en stel deze vraag aan een van onze medewerkers, wij zijn u graag van dienst.

Kinderen zijn ook van harte welkom bij Brasserie de Altena. Wij hebben een speciaal kindermenu, waarvan ook de jongste onder ons kunnen genieten. Daarnaast hebben wij ook een kinderhoek gecreëerd met daarin onder andere een keukentje waar onze jonge chefs heerlijke gerechten kunnen bereiden. Het kindermenu vindt u via de volgende link: Kindermenu

 

Onze lunchkaart

Onze Dinerkaart